محققان اعلام کرده اند مصرف چای سیاه می‌تواند خطر مرگ‌ را کاهش دهد :

داده های Biobank ( بانک اطلاعات پزشکی بریتانیا )نشان می‌دهد افرادی که روزانه حداقل دو فنجان چای سیاه مصرف می‌کنند، کمتر در معرض خطر مرگ قرار دارند. محققان می‌گویند نرخ مرگ‌ومیر در این دسته از افراد در مقایسه با افرادی که چای نمی‌نوشند، ۹ تا ۱۳ درصد کمتر است.
🔹پژوهشگران در مطالعه‌ای که نتایج آن در مجله Annals of Internal Medicine منتشر شده، می‌گویند اثر نوشیدن چای صرف‌نظر از دما یا افزودن شیر و شکر به آن یکسان است. همچنین گفته شده اثر این نوشیدنی با وضعیت ژنتیکی افراد که در هضم کافئین موثر است ارتباطی ندارد .

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *